Välkommen till vår monter på Elmia Lastbil 2024!

Vi är glada att kunna bjuda på både produktnyheter, kaffe och kunskap under mässveckan. I vår monter, U801:11, kommer du att kunna utforska våra senaste lösningar och produkter, inklusive vårt flexibla och robusta timmerrede, som är känt för att vara både lätt och anpassningsbart. För infästning av timmerkran erbjuder vi tre olika alternativ: fast kranbock, kranhylsor och Laxo avställare. Vi har också en mängd tillval, såsom olika alternativ för drag, bankar och spännare, för att skräddarsy ett timmerrede som passar just din verksamhet.

Kaffe med kunskap – varje dag under Elmia Lastbil Vi erbjuder två informativa paus-sessioner varje dag:

  • 11:00 – Full koll på Kilafors: Få en hands-on genomgång av våra senaste produkter och lösningar från en av våra regionansvariga. På bara 10 minuter får du full koll på vårt sortiment, och du kan ställa dina frågor direkt till våra experter.
  • 13:00 – Friskfaktorer för chaufförer med Linn Krogh: Den erfarna timmerbilschauffören och personliga tränaren Linn Krogh håller ett 15-minuters föredrag varje dag. Hon brinner för friskvård och kommer att ge praktiska tips på hur du som chaufför kan hålla dig i form och må bra genom hela arbetslivet.

Kom förbi vår monter och ta en kopp kaffe med oss medan du lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet. Vi ser fram emot att träffa dig!

Stig Dahlö, Kilaforsåkare.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt