Kilafors på plats under Bollnäs Truckmeet 2024.

Den 14–15 juni 2024 samlas vi på Bollnästravet för det efterlängtade Bollnäs Truckmeet. Tillsammans med 160 glänsande lastbilar och branschkollegor ser vi fram emot en spännande helg fylld med allt från imponerande fordon till samtal om dagens och framtidens transportlösningar.

Hos oss på Kilafors bjuder vi på kaffe och visar upp vår Karlavagnen – en perfekt chans att få insikter i hur vi jobbar för att förbättra transporter för våra kunder. För den som är nyfiken på skräddarsydda lösningar och innovativa produkter finns våra experter till hands för att svara på frågor och ge råd om hur du kan optimera din verksamhet.

På Bollnäs Truckmeet visas allt från praktiska bruksfordon till spektakulära, personligt anpassade ekipage. Förutom lastbilar kommer vi även ha med oss den legendariska blå Saaben, och som en extra bonus är folkracesyskonen Sofie och Henke på plats för att bidra till den festliga stämningen.

Oavsett om du är här för att inspireras av teknologiska nyheter eller bara njuta av atmosfären bland fantastiska fordon, hoppas vi att du tar dig tid att besöka oss!

Den 14–15 juni 2024 träffas vi på Bollnästravet tillsammans med 160 glänsande lastbilar och branschkollegor.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt